středa 23. listopadu 2016

Čtenářská Ježura pro rok 2016

Loni jsem poprvé odstartovala na svém blogu projekt Čtenářská Ježura. Mnoho z Vás se zúčastnilo, což mě velice potěšilo. A myslím si, že pomalu nastává čas pro letošní spuštění projektu.

O čem tento projekt vlastně je? Hlavní myšlenkou celého nápadu je poděkovat nakladatelstvím a e-shopům za jejich vstřícnost a spolupráci. Od toho věta:,, Celý rok dávali oni nám, teď dejme my jim." My jakožto recenzenti dostáváme dárky po celý rok. Ale co právě Ti lidé, kteří nám dělají během roku radost? Nejsou právě Vánoce tím správným časem, kdy i je obdarovat? :)

A jak tento projekt vlastně funguje?

1) Spousta z nás má spolupráci se stejným nakladatelstvím - proto by se vždycky vybral jeden zástupce, který by pořídil nějaký dáreček (třeba svíčku, čaj, hrníček, čokoládu atd. Cokoliv Vás napadne a může to být klidně víc věcí) a napsal by krátký děkovný dopis (klidně na počítači), kde by zmínil jména i nás ostatních. A když nás bude takhle více, tak každý vlastně popřeje všem nakladatelstvím (e-shopům atd).

2) Tímhle způsobem by každý platil jen jedno poštovné, ale udělal by radost všem nakladatelstvím. Myslím si, že je to poměrně dobrý systém, ale ráda přijmu Vaše námitky a nápady na vylepšení.

Tak co na tenhle nápad říkáte? Zapojíte se? 

Pokud byste měli zájem se zapojit, vyplňte prosím do komentářů tyto údaje:
1) E-mail
2) Adresa blogu
3) S jakým nakladatelstvím (e-shopem) spolupracujete (tím pádem, komu byste mohli poslat dáreček).

Klidně můžete psát i na mail elenyaindil@seznam.cz

Já pak všechny informace od Vás seskupím do jednoho dokumentu, kde bude název nakladatelství (e-shopu) a jména (a adresy blogů) všech lidí, kteří s daným nakladatelstvím spolupracují. A pak jednotlivcům určím, komu budou posílat balík (samozřejmě můžete říct, že chcete poslat konkrétnímu nakladatelství či e-shopu a nějak to domluvíme).

Konec na přihlašování bude 4. prosince, abychom vše stihli a mohli posílat balíčky. Zatím si můžete promyslet a nachystat, co do svého balíčku dáte :).

Tak co, zapojíte se? :)

(tento článek byl na blogu již v říjnu, ale to na Vás bylo zřejmě ještě brzy, tak vkládám znovu :))

4 komentáře:

  1. Napad dobry, ale nevim jestli se připojím. Ja dekuji vzdy velice aktivne po emailu a taky aktivitou :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já za knihy taky děkuji, to je přeci samozřejmost. Ale právě jsem si říkala, že by bylo krásné udělat něco navíc :)

      Vymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)