pondělí 27. července 2015

Darujeme

Před 4 měsíci se nám narodila koťátka. V jednu dobu byla všechna zamluvená, jenomže kvůli nespolehlivým lidem nám dvě zbyla. Bohužel si je nemůžeme nechat, protože už doma máme 3 kočky. Rádi bychom je tedy darovali do dobrých rukou, k lidem, kteří je budou mít rádi.

Pokud byste o někom věděli, kdo by byl ochotný si koťátko vzít, napište mi :). Jedná se o dvě kočičky. Jsou hravé, zvyklé běhat po zahradě se psy. Ta bílo-černá je trošku plašší, ale stačí ji věnovat pár dní mazlení a bude přítulná. Je totiž celá po mamince (ta se taky nejdřív nechtěla mazlit).


Dále darujeme jednoho křečka. Jedná se o prcka od Charmina a Sněhurky. Původně jich bylo sedm, ale ti už jsou u jiných majitelů. Jenomže Bambulku nikdo nechce, kvůli jejímu výrůstku na hlavě. Má ho už od narození. Vůbec v ničem ji nepřekáží, je čilá a zdravá. Je velmi hodná, nekouše a je zvyklá na lidský dotek. Rádi ji darujeme do dobrých rukou.





A pak darujeme strašilky rodu Lonchodiodes samarensis. Jedná se o ,,tyčky". Pavlikovi se ,,mírně" přemnožily. Jedí ostružiník a maliník. Péče o ně je snadná. Více informací o chovu si můžete přečíst zde.


Kdybyste o někom věděli, kdo by si vzal nějaké naše zvířátko, budeme nadšení.

3 komentáře:

  1. Hádam sa podarí nájsť všetkým zvieratkám domov :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že se zvířátek někdo ujme. My máme doma zvěřinec už teď a toho ani tolik nemáme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. My máme doma spoustu zvířat, ani je nebudu vyjmenovávat, bylo by to na dlouho :).

      Vymazat

Každý komentář mě velmi potěší. Proto všem moc děkuji! :)